Vores tilbud til dig

Enestående tilbud lige nu

Det er et vigtigt valg at ændre varmeforsyning - både økonomisk for dig og for den grønne omstilling. Og vi vil gerne gøre det nemt for dig.

Normalt koster en fjernvarmetilslutning inklusiv en ny fjernvarmeunit ca. 100.000 kr. Vi tilbyder en finansieringsløsning, hvor du betaler for din tilslutning og fjernvarmeunit via varmeregningen - kun 5.000 kr. om året. Du slipper for at skulle betale for tilslutning og ny fjernvarmeunit nu og her.

Vi har sammensat to prismodeller, som du kan vælge mellem, når du skifter til fjernvarme.

 

Model 1 – Kontant betaling

Vælger du denne model, betaler du for tilslutning samt fjernvarmeunit kontant.
Derefter overtager du selv ansvaret for service og vedligehold af din fjernvarmeunit.

Ønsker du ikke selv at stå for service og vedligeholdelse, har vi en serviceordning, der koster 1.385 kr. pr. år.

Er du interesseret i, at din bolig skal tilsluttes fjernvarme, så indsend din interessetilkendegivelse i dag.

 

*Anslået. Optimeres ift. tilskudsordninger, herunder evt. håndværkerfradrag og tilskud til frakobling af gas.

Model 2 - Finansieringsløsning

Som ny fjernvarmekunde, skal du både betale for tilslutning samt en ny fjernvarmeunit, der skal erstatte dit eksisterende fyr. Vi tilbyder en finansieringsløsning, hvor du betaler for både din tilslutning og fjernvarmeunitordning via varmeregningen.

Med en finansieringsløsning får du fjernvarmeunitordningen med, hvor vi nedtager dit eksisterende fyr, og installerer en ny fjernvarmeunit, som vi vedligeholder og servicerer i 15 år. Skulle din fjernvarmeunit gå i stykker inden de 15 år er gået, så sørger vi for, at du får en ny.

Finansieringsløsningen koster 5.000 kr. pr. år de første 15 år. Derefter frafalder fjernvarmeunitordningen, og det årlige beløb sættes ned, så du kun betaler for tilslutningen de sidste 15 år.

Er du interesseret i, at din bolig skal tilsluttes fjernvarme, så indsend din interessetilkendegivelse i dag.

 

*Anslået. Optimeres ift. tilskudsordninger, herunder evt. håndværkerfradrag og tilskud til frakobling af gas.

Gasafkobling

Afkobling fra gassen koster 8.200 kr., men du kan måske få tilskud til at dække omkostningen. Læs mere om afkoblingspuljen og hvordan du søger den her.

Tryghedsordning

Hvad gør man, hvis ens varmekilde går i stykker, før fjernvarmen er udbygget der, hvor man bor?

  • Brøndby Fjernvarme vil være behjælpelig, så vidt det vil være muligt, f.eks. med tilbud om en midlertidig installation.
  • Brugeren betaler for brændslet og Brøndby Fjernvarmes faktiske udgifter til etablering af en midlertidig installation.

Kontakt os på info@b-fjv.dk eller telefon 4345 2060, hvis du har problemer med din nuværende varmeløsning. Så hjælper vi dig videre.

Spørgsmål?

Har du et spørgsmål, som du mangler svar på, er du velkommen til at skrive på info@b-fjv.dk eller ringe på telefon 4345 2060.