Glostrup Syd for banen over 50%

Der kommer fjernvarme til Glostrup Syd for banen  - Over 50% har skrevet under!

18. august 2023

Der kommer fjernvarme til Glostrup Syd for banen  - Over 50% har skrevet under!

Vi er i Brøndby Fjernvarme er glade for at meddele, at fjernvarmen kommer til Glostrup Syd for banen.

Med mere end 50% af husstandene, der har underskrevet kontrakten for at få tilsluttet fjernvarme i Glostrup Syd for jernbanen, har vi opnået det nødvendige antal til at sætte projektet i gang. Vi vil gerne takke alle beboerne for deres støtte og engagement i projektet.

De første beboere i området kan forvente at få fjernvarme i sommeren 2024.

 

Det er stadig muligt at tilmelde sig

Selvom vi har nået en tilmeldingsprocent på 50%, vil vi gerne understrege, at det stadig er muligt at tilmelde sig fjernvarmen til kampagneprisen. Vi opfordrer dog beboerne til ikke at vente for længe, da dette tilbud vil bortfalde, når gravemaskinerne har passeret ens ejendom. Efter dette tidspunkt vil den normale listepris gælde.

Vi forventer, at flere kommer til. Bl.a. er vi i dialog med en boligforening, der også har udtrykt interesse for at få fjernvarme. Og vi fortsætter vores bestræbelser på at sikre, at så mange familier som muligt i området kan nyde godt af denne grønne og stabile energiløsning.

 

Vores arbejde stopper ikke her

Næste skridt i processen er at igangsætte detailplanlægningen. Dette indebærer samarbejde med entreprenøren og Glostrup Kommune for at fastlægge den mest hensigtsmæssige rute for gravearbejdet i områdets veje. Derefter offentliggøres en tidsplan for Glostrup Syd for banen. Du kan følge med i projektet på hjemmesiden eller på Brøndby Fjernvarmes facebookside.

 

Spørgsmål til installation

Hvis du har spørgsmål om din stikledning eller installation, anbefaler vi, at du venter til, vi kommer på besøg på din adresse for at planlægge indføringen af stikledning mv. Beboerne i området kan forvente at blive kontaktet af en repræsentant fra Brøndby Fjernvarme i forbindelse med installationsmødet i foråret 2024. Vi ser frem til at besvare alle dine spørgsmål under dette møde.

 

Vi vil gerne takke beboerne i Glostrup Syd for banen for deres opbakning til projektet. Vi ser frem til at sætte spaden i jorden i 2024 og udrulle fjernvarmen!