Nye forbrugere

Nye forbrugere hos Brøndby Fjernvarme

Når du som ny forbruger henvender dig til Brøndby Fjernvarmes kundeservice med ønske om at blive tilsluttet fjernvarmenettet, bliver tegnestuen sat igang med at udarbejde et tilbud.

Der foretages opmåling efter tegninger af de m³ rumfang, der skal opvarmes og betales afgift af. Eventuelt foretages kontrolmålinger på selve stedet.

Når tilbudet er accepteret, aftales et tidspunkt med ledningsmesteren for etablering af stikledning. Med autoriseret VVS-installatør, godkendt af Brøndby Fjernvarme, aftales installation af fjernvarmeanlæg. På vores adresse har vi en udstilling med forskellige typer varmeanlæg, som man kan bese. Når anlægget er færdigmonteret og trykprøvet, rykker serviceafdelingen ud og installerer måler og fjernaflæser.

Der foretages løbende forbrugskontroller, og forbrugerens data opsamles i en historisk database, hvorfra man kan hente oplysninger om årsforbrug, forbrugsfaktorer og andet der vil indikere, om måleren har korrekt registrering.

 

Spørgsmål?

Har du et spørgsmål, som du mangler svar på, er du velkommen til at skrive på info@b-fjv.dk eller ringe på telefon 4345 2060.

//