Status Glostrup syd for banen

Status: Glostrup syd for jernbanen

7. november 2023

Status: Glostrup syd for jernbanen

Det går godt fremad med alt forarbejdet, der skal til, for at vi kan gå i jorden og begynde udbygningen af fjernvarmenettet i Glostrup syd for banen.

Tidsplanen og en plan for gravearbejdet i området bliver udarbejdet af vores entreprenør i samarbejde med Brøndby Fjernvarme og Glostrup Kommune. Vi er helt afhængige af, at entreprenøren leverer en tidsplan og en plan for gravearbejdet inden etableringen af fjernvarme kan påbegyndes.

 

Et komplekst infrastrukturprojekt

Udbygningen af fjernvarmenettet er et meget stort infrastrukturprojekt. Det kan sammenlignes med f.eks. en motorvej. Det store arbejde kræver omhyggelig planlægning, rådgivning, materialer og ikke mindst mandskab at få lagt ud.

Det kommer til at fylde og larme, når vi skal grave ledninger i jorden, og det vil både påvirke både trafikafviklingen og fremkommeligheden i områderne.

Derfor er der mange forhold at tage højde for og tilladelser at indhente, når grave- og tidsplanen udarbejdes.

 

Vi afventer en tidsplan

Da tidsplanen ikke er færdig endnu, er der mange spørgsmål vi desværre ikke kan besvare. Vi beder derfor vores kommende fjernvarmekunder om at vente med at kontakte fjernvarmeselskabet med spørgsmål til detaljerne i tidsplanen, mens planlægningen stadig er i gang.

Den endelige tidsplan og plan over gravearbejdet vil blive delt, så snart vi har den. Grave- og tidsplan vil bl.a. blive offentliggjort på vores hjemmeside.

Derudover vil man i god tid inden fjernvarmen etableres, blive kontaktet om et installationsmøde, hvor man får besøg af en repræsentant fra Brøndby Fjernvarme. Her vil man få mere information om installationen af fjernvarme.

I mellemtiden opfordrer vi til at følge med på hjemmesiden for at få alle de nødvendige oplysninger om fjernvarmeetableringen i Glostrup syd for jernbanen.

Vi værdsætter jeres tålmodighed og forståelse, og vi vil  gøre vores yderste for at sikre, at fjernvarmeetableringen sker så hurtigt som muligt.

 

Vent med at søge om afkobling fra gas

Du skal som ny fjernvarmekunde søge om afkobling af gas hos EVIDA, når du ved, hvornår du får fjernvarme.  Du vil i god tid få besked om, hvornår du skal opsige din gasaftale hos EVIDA. Undlad at ansøge om afkobling før du ved, hvornår du har fjernvarme.

 

Få svar på flere ofte stillede spørgsmål om fjernvarmeprojektet her